So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
Taborniška hiška
Sredi parka v Sežani stoji hiška, ki smo jo taborniki leta 2009 ponovno dobili v uporabo. Hiška nastala na temeljih grajske lope, ki so jo pridni taborniki Odreda Srečka Kosovela v sedemdesetih letih obnovili in razširili. Danes je hiška zbirališče tabornikov in nudi zatočišče številnim skavtom iz Evrope in Slovenije, ki se predvsem v poletnih mesecih potikajo po Krasu.

Seveda pa je tabornik pripravljen pomagati in tako smo svoj domek pripravljeni "posojati" neprofitnim organizacijam in društvom. Hiška je na voljo, kadar v njej ne potekajo naši sestanki in srečanja, za termine se posvetujte z urnikom. V primeru izposoje se poravna le prispevek za čiščenje in pozimi za ogrevanje, po želji pa ta izposoja lahko poteka vse leto v določenem terminu. Vse zainteresirane prosimo, naj si najprej preberejo naš hišni red in se ga nato tudi vestno držijo.

Čarobni svet naše hiške je sestavljen iz dnevnega prostora, kjer imamo večjo mizo in stole, kavč, manjše mizice in goro blazin. Koristite lahko tudi tablo, ena stena pa je prazna in je namenjena projekcijam. Fotografije naših lepotcev in lepotic na stenah si lahko ogledujete brez doplačila. V hiški so tudi sanitarije in manjša kuhinja (plinski štedilnik, električna pečica, hladilnik, pomivalno korito), ki je opremljena z veliko mizo in klopjo.

Ste že navdušeni? Oglasite se na naš rodov email: .

Za povečavo kliknite na sliko!
Taborniška hiška.
Za povečavo kliknite na sliko!
Taborniška hiška.
Za povečavo kliknite na sliko!
Taborniška hiška.

Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december