So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
MAJ
7
7.5.2013 |   Robert
VABLJENI NA MAJSKI POHOD GRČ
Maj - mesec mladosti, naj tudi nam grčam, po srcu še vedno mladim, pričara še kakšno lepo doživetje. Zato vas to nedeljo, 12. maja vabim na pohod po skalnem robu nad morjem, po znani Rilkejevi poti skozi zanimiv Devin in po ostankih Bele dame.
 
Vmes bomo obiskali prazgodovino in dinozavre. Nato pa nas bo pot vodila skozi zanimivo naselje, ki je nastalo takoj po koncu druge svetovne vojne, kjer so se naselili begunci iz Istre. Pohod bomo zaključili pri izviru najkrajše reke Timav, ki je med drugim povezana tudi z našo reko Reko.

Ker pa to ni krožni pohod, bomo šoferji naše sopotnike pustili na začetni točki v Sesljanu in naše konjičke odpeljali na končno točko v Štivan ter se z dvema vrnili. Za vse grče iz Sežanskega konca predlagamo, da se ob 8:30 uri dobite na vašem koncu in skupaj odpravite do centra Sesljana (parkirišče na levi strani - naprej od bencinske črpalke), kjer bi se vsi skupaj dobili ob 9:00 uri. Prav tako bi se tudi mi iz Komenskega konca dobili na placu v Komnu ob 8:30 uri. Za malico naj poskrbi vsak sam.

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu!
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december