So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
JUN
12
12.6.2013 |   Maša P.
»PUMP IT UP« VIKEND
V soboto, 8. in nedeljo, 9. junija je v Komnu potekal »Pump it up« vikend, ki se ga je udeležilo približno 15 PP-jev, RR-jev in grč. Na vikendu smo sestavljali program za taborjenje, ki bo letos potekalo od 7.-17.julija 2013.
 
Dobili smo se v soboto zjutraj pred taborniško hiško v Sežani in se odpeljali proti Komnu. Na poti smo se enkrat izgubili, a na srečo so nas našli pogumni komenski taborniki. Namestili smo se na prijetno jaso v senco, zmotivirali pa smo se ob hitrih ritmih in aerobiki, ki so jo vodile Katarina, Petra in Urša.
 
Sledila je še joga, nato pa sestavljanje programa za MČ-je in GG-je, izbiranje veščin, delavnic, kotičkov,...tako smo se v senci hladili do kosila, potem pa nas je dodatno ohladila še toča (čeprav smo si postavili zavetje iz šotork v ognjišču, ki se je kasneje spremenilo v precej mrzel bazen).
 
Dež nas je pregnal v Kobjeglavo, kjer smo s sestavljanjem programa nadaljevali do večera, potem pa smo se pogreli ob ognju, igrali kitaro, peli in se prijetno utrujeni odpravili spat. V nedeljo zjutraj nas je zbudilo sonce, potem še kava in joga...spet smo bili pripravljeni na delo!
 
Razdelili smo si naloge, ki jih bomo opravljali na taborjenju in izpopolnili program. Domov smo se odpravili okrog poldneva. Imeli smo se carsko in tako bo tudi na taborjenju!
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar