So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
NOV
25
25.11.2013 |   Flora
INFO O MAILING LISTI ZA STARŠE, ČLANARINI, DOHODNINI...
Starši, želite prejemati taborniške informacije po elektronski pošti? Pošljite elektronsko pošto na rodov e-naslov rkj.sezana@gmail.com. V sporočilo napišite ime in priimek vašega otroka ter kje obiskuje tabornike (Sežana, Komen, Divača). V odgovor vam bomo poslali povabilo za pridružitev elektonski RKJ skupini in ko ga sprejmete boste bolje obveščeni o vsem kar se dogaja.
 
Prišel je čas, da poravnate letno članarino. Ta ponovno znaša 30€, za vsakega naslednjega otroka v MČ ali GG družini pa 27€. Članarino je potrebno poravnati do 31.decembra 2013!

Lahko jo plačate pri Vanji Jelen v poslovalnici Ideja turizem ali preko našega bančnega računa pri Banki Koper: 101000046961963 (pod namen nakazila napišite »članarina za ime in priimek otroka«).

Tudi letos vam ponujamo možnost, da del dohodnine namenite za donacije. V letu 2013 smo z vašo pomočjo zbrali kar 924€ za kar se vam najlepše zahvaljujemo!

V priponki najdete obrazec, kateremu sledijo tudi navodila za izpolnitev le tega. Če ste nam v preteklosti že namenili procent dohodnine vam obrazca ni potrebno zopet izpolnjevati. Obrazec lahko prinesete na Idejo turizem k Vanji ali pa ga oddate na DURS-u.

Zakaj prav nam?
  • Smo mladinska, vzgojna, nevladna, nestrankarska in nepridobitna organizacija, odprta za vse.
  • Kot društvo v občini Sežana delujemo že več kot 10 let in štejemo preko 200 članov, od tega 150 v starosti od 5 do 26 let.
  • Nihče od naših usposobljenih vodnikov in vodstva društva za opravljanje svojega dela ne prejema plačila. Vsa pridobljena sredstva namenimo za izvajanje aktivnosti letnega programa in nakupa opreme.
  • Ta mali odstotek vaše dohodnine nam pomeni veliko. S tem pokažete, da verjamete v nas in naše delo, hkrati pa nam je tudi spodbuda za naprej.

Iskreno upamo, da ste naše uspešno delo opazili in nas boste podprli tudi na tak način. Za to se vam lepo zahvaljujemo!
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar