So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
AVG
6
6.8.2014 |   Petra
TABORNIKI S CELEGA SVETA NA ROGLI IN V LJUBLJANI
V prvi polovici avgusta Slovenija gosti skupno okoli 1000 delegatov s celega sveta na Svetovnem skavtskem forumu mladih ter Svetovni skavtski konferenci (več na: wsc2014). Gre za najpomembnejši srečanji Svetovne organizacije skavtskega gibanja (WOSM), katere polnopravna članica je tudi Zveza tabornikov Slovenije. V okviru obeh dogodkov bodo v Ljubljani potekali različni taborniški dogodki odprti tudi za širšo javnost.
 
Kdaj in zakaj se torej splača iti na izlet v Ljubljano te dni in okoli vratu ponosno nositi taborniško rutko? Prvi tak dogodek se bo odvil že to nedeljo, 10. avgusta, med 11.00 in 15.00 – udeleženci skavtskega foruma mladih bodo namreč v središču Ljubljane, natančneje na Kongresnem trgu, predstavljali taborniške igre s celega sveta. Še isti večer, ob 20.00 pa bodo na Jakopičevem sprehajališču v parku Tivoli otvorili fotografsko razstavo »Mladost v naravi«, na kateri razstavljajo tudi nekateri člani našega rodu. Razstava bo na ogled že dva dni prej in sicer med 8. in 16. avgustom. V času konference (med 11. in 15. avgustom) pa bodo vsako popoldne in večer med 15.00 in 22.00 na Kongresnem trgu potekale različne taborniške delavnice in nastopi taborniških glasbenih skupin ob 19.00.

Vsi, ki se dogodkov ne morete udeležiti, vseeno pa vas zanima pestro avgustovsko taborniško- skavtsko dogajanje, lahko to spremljate virtualno in sicer prek Facebooka: www.facebook.com/ wsc2014 oziroma Twitterja: #ScoutForum, #ScoutConf, @Slovenia2014.
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar