So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
AVG
12
12.8.2014 |   Petra
POHOD PO ŽIVEM MUZEJU KRASA
V sklopu praznika občine Sežana taborniki, v nedeljo 24. avgusta, organiziramo pohod po poteh Živega muzeja Krasa. Zbrali se bomo ob 9.30 na izhodiščni točki Živega muzeja Krasa, južno od novega gasilskega doma pri zgradbi Komunale Sežana, kjer je tudi urejeno parkirišče. V približno treh urah se bomo sprehodili skozi kraško krajino, spoznali del njene naravne in kulturne in naravne dediščine in se preizkusili v nekaterih taborniških veščinah, na koncu pa se zasluženo okrepčali z joto v parku za Starim gradom.
 
Trasa je dolga približno 10 kilometrov, med potjo si bomo ogledali zanimivosti ob poti, se okrepčali in se preizkusili v lokostrelstvu. Več o samem Živem muzeju Krasa lahko si lahko preberete na:

ŽIVI MUZEJ KRASA

Pohod bomo zakljčili z joto v parku pri Starem gradu. Prijave na pohod zbiramo do petka, 22. avgusta 2014, na Ideja turizem, kjer lahko poravnate tudi prispevek za udeležbo, ki znaša 5,00 € in vključuje kosilo ter okrepčilo na progi. Udeležba na pohodu in kosilo sta za člane rodu s plačano članarino za letošnje leto in njihove starše je brezplačna, prijava pa zaradi kosila obvezna. Za več informacij pišite na elektronski naslov rkj.sezana@gmail.com ali pokličite Vanjo Jelen na: 031 635 740. Člani RKJ in njihovi starši, ne pozabite, da bodo vrata taborniške hiške odprta tudi v soboto, 23. 8. 2014 popoldne, v času predstavitvenih stojnic ob Partizanski cesti. Takrat si boste lahko ogledali več fotografij z letošnjega tabora in ostalih akcij letošnjega taborniškega leta, če s seboj prinesete USB ključ, pa boste fotografije lahko odnesli tudi domov. Na račun pa bodo prišli tudi vsi taborni pozabljivci, ki so na travniku ob Lahinji za sabo pustili kakšno brisačo, majico ali pa natikače – vabljeni so, da v soboto pobrskajo po škatlah z najdenimi predmeti in v njih najdejo pogrešane stvari.

 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar