So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
MAR
6
6.3.2011 |   Katarina
PUSTNO RAJANJE
Da taborniki nismo zmožni le postavljati šotorov, kurit ognje in zavezovat vozlov ampak se lahko v trenutku prelevimo v čudežne heroje, čarovnike in čarovnice, princeske ter druge pravljične in risane junake se je pokazalo na RKJ PUSTOVANJU, ki se je odvijalo 5. marca v Mladinskemu Centru Sežana.
 
Po nekaj letnem odmoru smo se odločili, da bomo letošnji pust ponovno preživeli v taborniški družbi! Da bi si pustno obarvali večer, nam je programska skupina pripravila zabavne plesne in glasbene igre, ki so GG-jem, PP-jem in mlajšim Grčam popestrile pustno rajanje. Skratka, ni manjkalo domiselnih mask, zabave in plesa, saj so nam naše »Sailor Moon« DJ-ke vrtele najnovejše glasbene hite, ki so poskrbeli, da ni nihče manjkal na plesišču.

Nekoliko drugače obarvan taborniški večer smo ,kot se spodobi pri plesih v maskah, zaključili z proglasitvijo »NAJ MASKE« večera. Letošnji naziv sta si delila čudežni Harry Potter Erik in prikupna Winx-ica Mark :)

Za nami je pestra in zabavna rodova akcija, ki bo upam da v prihodnje postala tradicionalna akcija, ki bo privabila vse taborniške maske, da se nam pridružijo. Se vidimo drugo leto!!!

Vaš Palček K
 
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december