So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
DEC
21
21.12.2014 |   Mark B.
JAMES BONDIJADA ALI GALA GOSTIJA 2014
Gozdovniki in gozdovnice iz Sežane in obeh čet našega rodu so bili pozvani, da se 12. 12. 2014 srečajo in skupaj preživijo uglajen večer, kot zapoveduje tradicija naših Gala Gostij in seveda tudi decembrski čas. Kot pa nam zapoveduje naš taborniški duh, ni manjkalo niti kančka akcije - petkov večer je 29 GG-jev iz Sežane in čete Črnega bora Divača preživelo v družbi najbolj poznanih tajnih agentov.
 
Na letošnji Gala Gostiji a.k.a James Bondijadi je del od 29 GG-jev najprej razskoval sence in skrite kotičke našega parka, saj so se le tako lahko skrili pred ostalimi, ki so so jih z lučkami in sokoljim očesom poskušali poiskati. Pred naslednjim vohunskim preizkusom nas je z adrenalinom prežela projekcija akcijskega izseka iz Skyfalla. Svoje vohunske talente so GG-ji nato še preizkusili s strateško igro Vohuni, ki pa se je zaradi mraza kmalu prekinila.
Pogret smo se šli v hiško, kjer je čakala obložena miza prigrizkov, kjer smo peostanek časa namenili še spoznavanju enega najbolj znanih (in malo manj uspešnih) tajnih agentov vseh časov - Johnnya Englisha.
 
 
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar