So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
FEB
24
24.2.2015 |   Miha Š.
POHOD PO POTEH STPM 1977
Marsikdo je mogoče že slišal, da letos septembra skupaj s taborniki RMV v naših krajih organiziramo največje taborniško orientacijsko tekmovanje, ROT 2015. Da pa je tovrstno tekmovanje v Sežani že potekalo (sicer pod kratico STPM) leta 1977, se spomnijo le redki naši člani. Z namenom spoznavanja našega dela Krasa in obujanja spominov smo se odločili, da progo iz leta 1977 vsaj delno prehodimo tudi mi.
 
 
Iz arhiva bivšega odreda smo uspeli izbrskati traso takratne poti, zato vabimo vse naše člane, da se nam pridružijo na pohodu ta vikend, 28. 2. in 1. 3. 2015. Zberemo se ob 8.00 pred taborniško hišico v Sežani in krenemo čez Dane proti Šmarjam, Križu, Kazljam ...če nam bo vreme naklonjeno in naša volja po taborniških dogodivščinah do konca tedna ne bo usahnila, bomo namreč bivakirali v okolici Kazelj.
 
Dobrodošli ste vsi - tako tisti, ki bi se pohoda udeležili le za nekaj ur, kot tisti bolj pogumni, ki bi radi tudi malce prezračili svoje spalne vreče na bivaku. Ne pozabite na nekaj hrane in pijače ter primerno opremo.
V primeru slabega vremena se celotna akcija ta vikend prestavi.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december