So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
APR
13
13.4.2015 |   Urša M.
OBETA SE NAM ZELO TABORNIŠKA SOBOTA!
To soboto, 18. 4. 2015, bomo v počastitev bližajočega se dneva tabornikov (22. 4.) taborniki RKJ "zasedli" sežanski park pri Starem gradu. Vsi člani rodu (vključno s četama ČOR in ČČB) se bomo v parku zbrali že ob 10.00 in preizkusili svoje taborniško znanje v panogah mnogoboja. Najuspešnejši vodi bodo svoje znanje lahko pokazali sredi maja tudi na območnem mnogoboju, vsi skupaj pa se bomo po končanem mnogoboju v soboto (okoli 16.00) posladkali s palačinkami!
 
Toda taborniškega dne s palačinkami še ne bo konec - ob 17.00 bo namreč potekal prestop - podelili bomo rutice našim novim članom in članom, ki so "prerasli"  barvo svoje sedanje rutice. Pozabili ne bomo niti na vse pridneže, ki so čez leto osvajali različne veščine, ter tistih, ki so si s svojim delom prislužili oznake taborniških preizkušenj. Za zaključek nas čaka še glasbeni posladek - akustični nastop naše taborniške glasbene skupine Kazenski vod ob 18.00.
 
 
Tekom dne bo mogoče pomeriti in naročiti tudi nove kroje ZTS oz. kroj ter drugo taborniško opremo (čutare, nahrbtniki, švicarski nož, gojzarji ...) izmenjati na Taborniški izmenjevalnici!
 
V primeru slabega vremena se celotna akcija premakne na nedeljo, 19. 4. 2015. O dokončni odločitvi glede datuma izvedbe akcije se obrnite na vodnike.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december