So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
MAJ
7
7.5.2015 |   Petra G.
MAJSKI KOLEDAR
Taborniki se vsako pomlad "razživimo" in s svojimi aktivnostmi zasedemo skoraj vse konce tedna. Da pa se člani in starši ne bi izgubili v poplavi datumov, na spletno stran ta mesec testno uvajamo "J'rtovski koledar", v katerem bodo napisane vse pomembnejše akcije, ki nas čakajo v tekočem mesecu. Z modro bodo zapisane vse akcije v naši organizaciji, pozorni pa bodite tudi na barve s katerimi so označeni datumi na koledarju - ti namreč povedo kateri starostni skupini je akcija namenjena. Vse večdnevne akcije so dodatno podčrtane, zato svetujemo, da nanje ne pozabite vzeti spalne vreče!
 
 
Da pa koledar ne bo le praktičen, pač pa tudi všečen bodo vsak mesec skrbele izbrane fotografije naših rodovih fotografov. Tokrat koledar krasi fotografija Mihe Grgič Jelena posneta na ROT-u 2014 v okolici Cerkna. Upamo, da bodo zeleneči travniki in sončno vreme k pohajkovanju spodbudili tudi vas.
 
Koledar si tukaj lahko v višji resoluciji prenesete na svoj računalnik in nastavite za ozadje namizja - tako bodo "taborniški" datumi vedno na ogled.
 
 
 
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december