So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
MAJ
21
21.5.2015 |   Volki in Gwbe
KAKO SO VOLKI IN GWBE (IN VSI OSTALI) RAZTURALI NA MNOGOBOJU V FIESI
Pretekli konec tedna je v Fiesi potekal JPN območni mnogoboj v organizaciji RSM Piran. Naši tekmovalci so pokosili s konkurenco, o čemer pričajo spodnje misli naših zmagovalnih predstavnikov iz vodov Volki in Gwbe. Tudi ostali RKJ udeleženci področnega mnogoboja so pokazali veliko znanja - prepričajte se sami:

Črički - 3. mesto (MČ1)
Bobri - 2. mesto (MČ2)
Mega osli 1 - 1. mesto (ml. GG fantje)
Jzni jži - 5. mesto (ml. GG fantje)
Mega osli 2 - 1. mesto (ml. GG dekleta)
Nore gwbe - 1. mesto (st. GG dekleta)
Volki - 1. mesto (st. GG fantje)

Čestitke vsem!
 
 
Ana S.: Vod Volki smo se udeležili območnega mnogoboja, ki je bil letos v Fiesi. Tekmovali smo v različnih disciplinah, kot so: postavljanje signalnega stolpa in šotora, signalizacija, lokostrelstvo in orientacija, ki nas je presenetila z zelo velikim vzponom. Kljub vsem težavam, ki smo jih imeli nam je uspelo in med moškimi ekipami starejših GG-jev smo bili prvi. Imeli smo se zelo lepo in na koncu sta nas vodnika peljala na sladoled.

Zala: Ožgalo nas je Sonce, na orientaciji smo se izgubile, puščice smo pošiljale v gozd, ko smo že mislile, da ne more iti slabše, smo zmagale! :)

Tjaša: To je bil najboljši mnogoboj do zdaj. Najbolj mi je bila všeč orientacija, ker smo se vsaj desetkrat izgubile in smo bile na koncu zelo srečne, ko smo našle vse točke.

Eva: Blo je zakon! Vreme nam je bilo naklonjeno in zato smo lahko opravile vse panoge ... najboljša je bila orientacija ter seveda plezanje na signalni stolp, ki smo ga postavile kar se da hitro ... po opravljenih izzivih je bilo prijetno skočit v morje in se ohladit.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december