So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
MAR
18
18.3.2011 |   Špela
PREDSTAVITEV ZAKONA O PROSTOVOLJSTVU
Evropsko leto prostovoljstva nam je nevladnim organizacijam prenesel dolgo pričakovani Zakon o prostovoljstvu, ki predstavlja pomemben mejnik v procesih organiziranja prostovoljstva.
 
Zakon o prostovoljstvu prinaša spodbude, ki jih lahko koristi tudi naša organizacija, opredeljuje pojme in postavlja minimalne standarde organiziranja prostovoljstva v vaši organizaciji.

Mladinski center Podlaga s Slovensko filantropijo bi nam radi predstavil zakon, njegove pozitivne posledice pa tudi nove administrativne izzive, za katere je Slovenska Filantropija že pripravila rešitve.

Predstavitev organizirajo Slovenska Filantropija, Občina Sežana in Mladinski center Podlaga (Zavod ŠTIP), potekala pa bo 21. marca (ponedeljek) ob 17. uri v prostorih Občine Sežana, Partizanska ulica 4 (Velika sejna soba).

Ob koncu srečanja bodo predstavniki Slovenske Filantropije predstavili še glavne poudarke letošnjega leta na področju prostovoljstva in vam bodo na voljo za individualna svetovanja.

Predlagam, da se taborniki srečanja udeležimo v čim večjem številu, seveda z rutkami in s tem poudarimo našo vlogo med prostovoljskimi organizacijami v Sežani.
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar