So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
OKT
6
6.10.2015 |   Petra G. in Urša M.
UVOD V NOVO TABORNIŠKO LETO
Po največjem taborniškem izzivu, ki si ga je za to leto zadal naš rod - ROT-u 2015, se delo vrača na ustaljene tirnice, saj bomo z oktobrom pričeli z novo sezono tedenskih vodovih srečanj.

Kljub temu, da so se nekateri vodi s svojimi vodniki že dogovorili za termine vodovih srečanj, bomo uradno začeli s skupnim uvodom v taborniško leto, na katerem se bodo novi člani tudi uradno vpisali in skupaj s starši spoznali vodnike, stari znanci pa pokramljali o načrtih za novo taborniško sezono, vključno z novim terminom letnega tabora, zato je zelo zaželena udeležba vseh staršev.
 


"Uvod v novo taborniško leto" se bo zgodil v petek, 9. 10. 2015 ob 18.00 v predavalnici srednje šole Srečka Kosovela Sežana (Stjenkova 3).

Za vsa dodatna vprašanja glede letošnjega vpisa smo vam na voljo na elektronskem naslovu: rkj.sezana@gmail.com oz. na telefonski številki: 040 439 362 (Petra, starešina rodu).
Ker želimo vsem članom zagotoviti pozitivno in karseda kvalitetno izkušnjo taborništva je vpis novih članov k tabornikom omejen, zaradi česar vas prosimo za razumevanje.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december