So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
MAJ
21
21.5.2011 |   Mojca
ZBIRANJE STAREGA PAPIRJA
Tudi letos taborniki že celo leto pridno zbiramo star papir. Papir lahko vsak dan oddate v za to namenjen kontejner, ki stalno stoji pri garažah za sodiščem, večje količine pa tja dostavite vsak prvi vikend v mesecu.
 
Z zbiranjem starega papirja smo taborniki začeli pred osmimi leti. Z vašo pomočjo smo v teh letih zbrali sredstva za kar nekaj šotorov, subvencionirali tabornine na vseslovenskih in mednarodnih taborih (POW WOW 2004, Sicilija 2005, Zlet Prekmurje 2009), sofinancirali obnovo taborniškega doma, in še bi lahko naštevali.

Pomagajte nam tudi letos! S papirjem, ki ga bomo zbrali v kontejnerju za starim sodiščem bomo nakupili opremo za kuhinjo v hiški in sofinancirali izobraževanja naših vodnikov.

V Komnu je prva akcija zbiranja papirja že za nami in lahko poročamo, da je bila zelo uspešna. Zbrali smo namreč nekaj čez 200 €, kar pomeni skoraj pol šotora. Za drugo polovico bomo zbirali v času občinskega praznika, zato vas prosimo, da spet pridno polnite naš kontejner, ki bo ponovno stal za kulturnim domom v Komnu.

Naši PP-ji in RR-ji bodo 28.5.2011 organizirali večjo akcijo zbiranja starega papirja, saj si bodo s sredstvi zbranimi na tej akciji delno krili stroške poletne odprave na Sicilijo. Tam se bodo ponovno srečali s pobratenimi skavti iz Messine.

Da bi na ta dan zbrali kar največ papirja, ga bomo pobirali tudi po domovih. V kolikor imate večje količine papirja, nam lahko to sporočite tudi na rodov mail: rkj.sezana@gmail.com, da se dogovorimo za odvoz.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar