So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
JUN
15
15.6.2011 |   Urša
EVRO NA EVRO - KARTA ZA VLAK
PP-ji se avgusta odpravljamo na Sicilijo, kjer bomo rušili stereotipe o Sicilijancih in se ponovno srečali s skavti iz Messine. Projekt pa je za nas (študente in dijake) ter člane prostovoljne organizacije veliko finančno breme, zato se obračamo na vse ki bi bili pripravljeni kaj prispevati, da bi z vašo pomočjo uspešno izpeljali projekt.
 
Projekt Misija Sicilija je mladinska izmenjava in ponovno srečanje Sežanskih tabornikov in skavtov iz Messine. Tema projekta je spoznavanje in soočanje s stereotipi o tamkajšnjih prebivalcih in spodbujanje medkulturne strpnosti in dialoga. Cilji projekta so ovreči oziroma potrditi stereotipe in razviti strpnost do drugačnosti, preko skupnih aktivnosti pa še bolj okrepiti medsebojno razumevanje in solidarnost med mladimi udeleženci ter spodbuditi razmišljanje o evropskem državljanstvu. Projekt bo potekal od 1.8. do 10.8.2011 in se ga bo udeležilo 37 tabornikov (17 Slovencev in 20 Italijanov).

Za organizacijo takega projekta je potrebno veliko finančnih sredstev, ki jih pa kot študentje in člani prostovoljne organizacije nimamo. Predvsem predstavlja velik strošek prevoz do Sicilije in hrana.

Veseli bomo vsakega denarnega prispevka ali prispevkov v obliki nepokvarljivih živil (testenine, suhe mesnine, konzervirana hrana…). V zameno za sponzorstvo smo pripravljeni objaviti sponzorja na naši spletni strani in majčkah. Vedno smo pripravljeni poprijeti tudi za kakšno delo.

Za več informacij smo za vsa vprašanja na voljo na elektronskem naslovu ursa.moze@gmail.com, ali na tel. številki 041 908 979.
 
 
Za morebitno sodelovanje in sponzorstvo se vam zahvaljujemo!
 
Člani ekipe Misija Sicilija
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar