So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
SEP
7
7.9.2011 |   Špela
NAŠ PRVI DOKUMENTARNI FILM
Na letošnjem taboru je ekipa novinarjev posnela svoj prvi dokumentarni film. Prikazuje življenje v taboru in ljudi, ki vsakoletno omogočajo, da se vaši otroci za deset dni podajo na sanjsko avanturo. Enkrat v Azijo, drugič v Egipt, največkrat pa kar s časovnim strojem obiskat kako pozabljeno ljudstvo.
 
1. del filma
 
 
2. del filma
 
 
Tisti, ki ste nas obiskali na propagandnem taboru, ste si imeli priložnost ogledati videospot, ki je nastal na taboru. Z njim so vam novinarji želeli pokazati neskončnost našega tabornega prostora, seveda na svoj način. Videospot si oglejte tukaj:
 
 
Poleti se je pri nas dogajalo marsikaj, med drugim se je velika ekipa naših PPjev in RRjev odpravila na avanturo na Sicilijo. Tam je v sklopu nalog, ki so jih opravljali med spoznavanjem krajev, nastal tale film:
 
 
Tudi letos smo vam pripravili DVD s fotografijami »Spomini na tiste dni«. Tisti, ki si ga niste uspeli zagotoviti na propagandnem taboru, ga lahko dobite pri Vanji v poslovalnici Ideja Turizem v Sežani. Na njem boste našli tudi dokumentarni film.

Veliko užitkov ob obujanju spominov!
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar