So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
OKT
12
12.10.2010 |   Samo
ZLATA PUŠČICA 2010
V soboto 9.oktobra so se naši najboljši lokostrelci odpravili na lokostrelsko tekmovanje Zlata puščica v Ljubljani.
 
Po nekaj letnem premoru, ne po naši krivdi, se je na Zlato puščico v Ljubljano ponovno odpravila j'rtovska reprezentanca v lokostrelstvu. Tokrat je štela 12 tekmovalcev in 3 trenerje?. Ob nenormalno zgodnji uri – 6.00 smo se vsi zaspani z vlakom podali na dolgo pot. V Ljubljani so nas s kombiji prepeljali do strelišča in tam se je začelo…

Puščice so letele na vse strani, žal tudi čez tarčo, in j'rtovci smo ponovno dosegli izjemne rezultate. Lahko bi se reklo, da smo odnesli vse kar se je dalo… skoraj. V MČ kategoriji je drugo mesto osvojil Simon Birsa tretje pa Nejc Obradovič, pri GGjih je Rok Furlan zmagal, Mark Grmek pa osvojil tretjo stopničko. V skupnem seštevku smo osvojili srebrno odličje. Velika pohvala gre tudi vsem ostalim našim »reprezentantom«, saj tudi oni niso veliko zaostali za najboljšimi.

Po končanem tekmovanju nas je čakalo še dolgo popoldne saj je vlak za Sežano odpeljal komaj nekaj minut pred 19.00. Čas smo porabili za spoznavanje Ljubljane preko foto orientacije ter seveda za nepogrešljiv izlet v Mc Donalds.
 
Samo
 
 
   
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar