So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
NOV
25
25.11.2011 |   Irena
VABIMO NA POHOD
Spoštovani starši naših tabornikov!
V letošnje šolsko leto smo taborniki Čete ognjenega ruja Komen zakorakali aktivno in uspešno. Vaši otroci se radi udeležujejo vodovih sestankov, pohodov in orientacij, ki jih organiziramo izven rednih srečanj.
 
Vso to predanost taborništvu pa bi radi prenesli tudi na vas, starše in vse prijatelje tabornikov. Tako bi postali del naše Čete in si proti koncu šolskega leta prislužili tudi vijolično rutico-postali bi grče. Članstvo v naši četi pomeni občasna skupna srečanja na pohodih in izletih, vsekakor pa podpora in pomoč naši Četi pri organizaciji raznih akcij.

Da bi to dejansko zaživelo, vas to nedeljo, 27.11.2011, lepo vabim na jesenski pohod iz Gorjanskega proti Jerihovci (Pečina). Pridružila se nam bo tudi skupina grč iz Sežane. Zbrali se bomo ob 10h na stari bencinski v Gorjanskem, pohod pa bo vodil naša grča Jože Terčon. Priporočam pohodno opremo in svetilko (če jo imate) ter pijačo in hrano iz nahrbtnika, na cilju pa nas čaka okusno presenečenje. Pohod bo trajal približno 4ure, v primeru slabega vremena pa pohod odpade.

Prijave zbiram na: irena.tercon@gmail.com

Taborniški pozdrav!

Starešina: Irena Čede Terčon
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar