So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
DEC
5
5.12.2011 |   Flora Pečar in Petra Grmek
PIFLARJI IN TEKAČI »ŠWPLA ETIDION«
November je bil tudi letos (že tretjič!) najprimernejši mesec za izvedbo sedaj že tradicionalnih Piflarjev in tekačev. Z možgančki in nogami (ter opremo za zumbo) smo se PP-ji in starejši dobili na večer 26.11.2011.
 
Ker smo bile namreč lani Petra, Nina in Flora najpametnejše piflarke in najhitrejše tekačice nas je pred zaključkom tega leta čakala še organizacija tekmovanja, pri katerem ni dovolj le znanje orientacije, vrhunska fizična pripravljenost, nadpovprečna lepota, pač pa do izraza pride predvsem poznavanje naše metropole.

Konkurenca je bila huda…sicer ne toliko po kvantiteti, kot po kvaliteti. Med seboj so se pomerile naslednje trojice: Viagra, Tamičkni, Njoki szi marelično filo in »Push it!«. V dveh urah so morali poiskati 15 nalog na različnih lokacijah po Sežani, do katerih so jih pripeljali najrazličnejši namigi.

Razvozlavanje namigov je šlo najbolje od nog in glav »trojici« Push it!, v sestavi Samo, Špela in Mojca. Tako so si prislužili »slatke čokolatke«, bleščečo skavt »medajo« ter najpomembnejše…čast organizirati Piflarje in tekače 2012.
 
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar