So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
FEB
17
17.2.2012 |   Irena Čede Terčon
2. RODOV POHOD SMO ZARADI SLABEGA VREMENA PRESTAVILI
Februarska burja je na vipavskem odnašala zemljo z njiv in korce s streh, nam pa je odnesla pohod »Po poteh Kote«. Pohod smo tako prestavili na nedeljo 11. marca. Dovolite nam torej, da vas zopet povabimo na 2. rodov pohod, namenjen našim članom oziroma staršem in prijateljem naših tabornikov. Pohod bo potekal po poteh KOTA-e oziroma po trasi, kjer so v mesecu novembru naši otroci tekmovali v nočni orientaciji v Škrbini.
 
Zbrali se bomo ob 8:45 uri na placu (pri bencinskem servisu) v Komnu ter se skupaj odpeljali na parkirišče pod sv. Katarino pri Škrbini. Kdor želi, pa se lahko kar sam odpelje na izhodno mesto. Začetek pohoda bo ob 9 uri, pohod pa bo vodil Robert Peric, ki je skupaj s sinom Jako pripravil to zanimivo traso. Kot po navadi vzemite s sabo točnost, dobro voljo ter seveda ne pozabite na malico in pijačo. Ob povratku pa nas bo čakal tudi topel obrok. Na prejšnjem pohodu smo se dogovorili, da bomo v primeru večjih stroškov hrane zbirali po 2€ na osebo. Pot bo dolga dobrih 8 km, tako, da računajte na 4-5 ur hoje s postanki. Pohod odpade samo v primeru dežja.

Radi bi vam sporočili, da ste na pohod vabljeni vsi starši naših tabornikov, tudi če niste člani roda oz. zase niste vplačali članarine. To ni obvezujoče. Pomembno je druženje, rekreacija in spoznavanje okolice ter narave malo drugače. S sabo lahko pripeljete svoje otroke, morda nam bodo med potjo zaupali svoje doživljanje na nočni orientaciji nekaj mesecev nazaj.

Prosimo vas, da svojo udeležbo nujno sporočite na elektronski naslov irena.tercon@gmail.com ali pa na GSM 051 378 494 do četrtka 8.3.2012.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december