So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
APR
13
13.4.2012 |   Petra Kukanja
VELIKO SREČANJE GG DRUŽINE
Po dolgem času smo se tudi GG-ji spet zbrali, da bi se malo podružili, se kaj novega naučili, ponovili kar že obvladamo in uživali v dobri družbi. Dobili smo se v parku pred taborniško hišico in to prav v petek, 13. aprila. Vse prej kot nesrečen dan je potekal v znamenju priprav na območni mnogoboj, ki se bo letos odvijal v Portorožu 12. in 13. maja.
 
Ekipa vodnikov, programcev in pionircev se je ponovno izkazala in pripravila sproščeno, nasmejano ter poučno srečanje, ki pa seveda ne bi uspelo brez naših zagnanih GG-jev.

Sprva deževno in malce zaspano popoldne se je kmalu razjasnilo in priprave na mnogoboj so stekle. Najmlajši so se najprej odpravili na kratko orientacijo po Sežani in okolici, medtem ko so starejši GG-ji postavljali signalni stolp, ponavljali Morsejevo abecedo ter semafor in na zemljevid vrisovali kontrolne točke. Malce utrujeni so se mlajši GG-ji po slabi uri vrnili iz proge - z vsemi zbranimi točkami seveda - in skupine so se zamenjale. Tokrat so se z zemljevidom v rokah najbolj znašli člani voda Črni lok, ki so cilj dosegli prvi, uspešni pa so bili tudi Volki, Leteči zmajčki, Kresničke ter Divji gadi.

Polni zagona in novih znanj smo se v večernih urah poslovili do naslednjega podobnega srečanja. Upamo, da nam bo vreme naklonjeno in da se bomo lahko pomerili tudi v lokostrelstvu in postavljanju šotorov. Vsem GG-jem želimo veliko znanja, sreče in zabave na območnem in državnem mnogoboju.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec december