So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
APR
15
15.4.2012 |   Teta Verči
PA KAJ! SEJ NISMO S CUKRA!
Taborniki držimo besedo prednovoletne obljube, da bomo vsak mesec v prihajajočem letu organizirali en pohod in tako smo se v nedeljo 15. aprila podali na četrti pohod v prelepo dolino reke Glinščice.
 
Zjutraj smo se zbrali v Sežani pred taborniško hiško in se v deževnem vremenu, s kančkom upanja, da bo nehalo deževati, odpeljali v Boljunc.Tam so nas čakali taborniki in starši iz čete Ognjenega ruja Komen. Vseh pohodnikov nas je bilo 23.

Najprej smo si v informacijskem centru kulturnega doma v Boljuncu ogledali kratek film o Glinščici in se podali na pot, ki je bila dolga 6km. Zaradi dežja in megle smo bili seveda prikrajšani za lepe razglede, vendar ima tudi dež svoje čare in nič nam nebi moglo vzeti dobre volje. Resda premočeni smo se ob 13h pripeljali nazaj v Sežano, kjer sta nas v hiški čakala čaj in kosilo - Milanov golaž s kruhovimi cmoki - mnjam.

V Glinščico se bomo jeseni vrnili, ker ima veliko pohodniških poti in prav je, da raziskujemo prelepo okolico, katere pravzaprav niti ne poznamo.
V maju bomo nadaljevali naše pohode. 20. 5. se bomo odpravili na komensko, junija pa v divaško okolico. Julija in avgusta bomo pohajali vsak po svoje, septembra pa se vrnemo v Glinščico v upanju, da nam bo vreme naklonjeno in bomo lahko raziskali še kakšno od številnih nam nepoznanih pohodniških poti, ki jih ponuja.
 
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar