So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
FEB
3
3.2.2011 |   Špela
STRAN SE JE ZNAŠLA A FB-JU!
Sara Likar objavla -.- Kaj se je zgodilo z uradno otvoritvijo? Lokacija malega orliča je znana. Še več! Oseba SL je mrtvo hladno razgalila pot do njegovega še nerazvitega telesca na svetovnem spletu! In to prek FB-ja!
 
Pretreseni agent 00Ž je takoj stopil v akcijo. Prek posebne zavarovane linije je kontaktiral Piedra in ga opozoril na resnost situacije. Ta je s hladnokrvno odločnostjo takoj ukrepal in mali orlič je bil v trenutku prenešen na novo skrivno lokacijo.
 
Ostaja pa vprašanje: »Kaj se je zgodilo?« Kako je Oseba SL prišla do tako pomembnih informacij? Je to delo zloglasnega Juliana Assangea? Ne… ta bi gotovo zahteval priznanje in na Svet na Kanalu A bi o tem gotovo poročali. Je Kukavica med nami?

Trenutni dokazi in pričevanja trdijo nasprotno. Včeraj je mali radovedni Sani, ki je trenutno na obisku pri noni v Sežani, spraševal svojega strica in VD teto po novi spletni strani RKJ. Odkrita in nepokvarjena, sta ga zabodeno pogledala in vzkliknila: »Kaj? Kje? Ma dej! Pokaži…« Pa naj se je še tako trudil, Piedro je tokrat dobro poskrbel za našega orliča.

Mali Sani je šel celo tako daleč, da je kontaktiral »osobo SL« in jo ponovno prosil za smernice. Oseba SL ga je posvarila, naj o vsem skupaj raje molči in naj ne dreza naprej. Baje so v zelo kratkem času po objavi na FB-ju osebo SL kontaktirali neki sumljivi tipi in jo prisilili na umik prispevka. »Svetovali« so ji, naj na vse skupaj pozabi. Oseba SL je Saniju razložila, da gre za skriven projekt za katerega vedo le tisti, ki so vanj vpleteni. S hitrim pogledom prek rame ga je še enkrat posvarila pred nevarnostjo in prekinila povezavo.

Mali Sani je svojima nevednima sorodnikoma, katerima neznansko zaupa, razlagal, da je stran videl in da je ful dobra in da definitivno gre za novo stran, ker je gor prebral novico o lisički, ta pa se je zgodila nedavno. (Čuk ni videl avtorja J) Prepričan je, da je v stvar vpleten neki »Lombar«, koga pa je le ta uspel zbrati okrog sebe za ta nagnusen in okruten zločin pa ni znano…

Ubogi Sani je včeraj prestrašen zaspal zelo pozno in to šele potem, ko sta mu stric in teta dovolila pustiti prižgano lučko na nočni omarici.
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar