So ti všeč nove majčke?
Odlične so! Noro dobra ideja!
Niso slabe. Takoj jo grem nabavit.
No ja... Jo grem naročit, ker je pač to naša nova majčka.
Juck! Ni šans da to oblečem.
Blog Taborjenje 2013
Blog Taborjenje 2012
Blog Taborjenje 2011
Blog Taborjenje 2010
Misija Sicilija 2011
Fotogalerija 2010
Obvestila za starše
DEC
30
30.12.2012 |   Katarina Miklavec
GG GALA GOSTIJA
GG vodniki smo decembrsko GG akcijo praznično obarvali in v hiški pričarali prav posebno vzdušje. GG-ji in GG vodniki smo se dobili 14. decembra in v hiški kuhali, izdelovali okraske, krasili lučke miru ter pisali svoje novoletne želje.
 
Praznično sezono smo letos GG-ji otvorili z GALA GOSTIJO. Dogodka smo se lahko udeležili le s posebnimi VIP vstopnicami ter z belimi in rdečimi oblačili. Vodniki so nas pričakali oblečeni v natakarje z t.i »welcome drink«.

Razdeljeni smo bili v tri skupine in se tako tudi premikali iz ene delavnice v drugo. Izdelovali smo okraske za v hiško, pisali smo svoje želje za novo leto in jih obešali na smreko, krasili smo lučke miru in si oblizovali prste med pripravo sadne kupe, čokoladnih kroglic in popečenih kruhkov.

Medtem ko smo se igrali zunaj na snegu, so vodniki v hiški pričarali pravo slavnostno vzdušje in pripravili mizo obloženo s slastnimi jedmi. V soju sveč smo poslušali še poučno pripoved o prijateljstvu, si prižgali lučke miru in v pravem božičnem duhu odšli domov.
 
 
Nazaj na prejšnjo stran
Zveza tabornikov Slovenija
Nacionalna skavtska organizacijaZveza tabornikov Slovenija
Občina Sežana
Facebook
Spletni taborniški servis
Mesec januar