Obvestilo o taborjenju 2022

Toplejši in daljši dnevi že oznanjajo bližajoče se poletne počitnice, med katerimi taborniki še zdaleč ne počivamo. Planiranje za letošnje taborjenje je že v polnem teku in tako so na voljo že prve informacije.

Rodovo taborjenje bomo letos prvič preživeli na Kokarski jasi v okolici Mozirja, kamor so nas povabili celjski taborniki – rod II. Grupe odredov Celje, da skupaj doživimo to izjemno izkušnjo.

 

Pred taborjenjem morajo vsi člani in prostovoljci imeti poravnano članarino, saj je le ta tudi pogoj za udeležbo na taborjenju.

Taborjenje bo potekalo od 13. do 20. 7. 2022, kar je za MČ (2. do 4. razred), GG (5. do 8. razred) in GOZDNO ŠOLO (15 let oz. vsi, ki letos zaključijo osnovno šolo) letos izjemoma enak, zaradi ZLETa.

 

Prijave na letošnje taborjenje so mogoče do 30. 6. 2022. Prijavite se tako, da oddate prijavnico na Ideja turizem (Partizanska cesta 37, 6210 Sežana), jo prinesete na sestanek za taborjenje ali pošljete po pošti na Ideja turizem.

 

Poleg izpolnjene prijavnice morate do 1. 7. 2022 nakazati 50 €, ostali del tabornine pa poravnate do 6. 7. 2022. Če imate v zvezi s plačili kakšna vprašanja, se lahko oglasite na Ideji turizem ali pa kontaktirate Vanjo (031 635 740).

 

Več o vodstvu, programu in samem poteku tabora glede na letošnje razmere boste prejeli na sestanku, ki bo v torek, 24. 6. 2022, ob 18. uri pred taborniško hišico v Sežani. Sestanek je namenjen vsem staršem, posebej tistim, ki otroka na tabor pošiljate prvič.

 

Za vse dodatne informacije in pojasnila nam pišite na elektronski naslov: rkj.sezana@gmail.com ali pa na telefonsko številko starešine letošnjega taborjenja (Helena Sarah Kodrič – 041 728 572).

Pomembna informacija

Na letošnjem taborjenju bomo imeli tudi otroka z izjemno hudo alergijo na ARAŠIDE, zato vas prosimo, da otrokom ne dajete arašidov, arašidovih izdelkov ali hrane, ki vsebuje arašide.